2017-1200

Tevreden klanten, cursisten en een goed resultaat

Het jaar 2016 is een goed jaar voor inspearit en cibit academy. We hebben intensief en effectief samen met onze klanten en cursisten gewerkt aan hun succes. Met ons komen organisaties in beweging voor een agile transformatie, verdere versterking van de architectuurfunctie en informatiebeveiliging. We zien dat onze filosofie om onze kennis en vaardigheden aan onze klanten over te dragen echt zorgt voor “enabling your strategy”. De evaluaties van onze consultants, coaches en trainers zijn goed.

Het jaar 2017 staat voor de deur en onze verwachtingen zijn hoog. Het begeleiden van transformaties en overdragen van kennis en vaardigheden blijft onze focus. Als partij die vanuit de business kant mensen, teams en organisaties bijstaat om te veranderen met hun processen en IT. Met een accent op agility, in 2017 verder aangevuld naar digital transformaties. Daarmee trekken we innovatiekracht breder dan de processen en nemen we ook technologische innovaties mee als onderwerp van verandering.

De komende maanden zult u veel van ons gaan horen! Maar nu eerst tijd voor ontspanning met vrienden en familie. Ik wens iedereen goede kerstdagen en een groots nieuwjaar toe. Tot in 2017!

ftmx4199-bewerkt-5Stephen van den Berg
Managing Director

 

 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op