Back 2 basics

In deze blogpost kijken we naar de complexiteit van het toevoegen van Inspect & Adapt binnen bestaande organisaties en gaan we daarom terug naar de absolute basis van een lerende organisatie.

Gratis MOOC – Agile4All

In the coming weeks we will offer several MOOC modules around Agile4All. These modules are created in the innovative learning platform "Curatr", which is based on modern learning principles, such as content creation, gamification, and social learning.

Zin en onzin van documentatie

"Willen jullie meer of minder documentatie? Minder! Minder! Minder! De kans dat ik om bovenstaande tekst word aangeklaagd, lijkt me anno 2017 erg klein. Het enthousiasme om documentatie op te leveren is immers tot een nieuw dieptepunt gedaald. En niet alleen door de opkomst van agile – Working software over Comprehensive documentation”.

Architectuur veert weer op!

In november vond het jaarlijkse LAC congres plaats. "Meestal kom ik terug met de conclusie: er waren wel enkele aardige presentaties, vele bekende gezichten, prima verzorgd. Dit jaar was het echter anders" blogt Serge Bouwens. Dit jaar was volgens mij het beste LAC ooit en ik verwacht dat de toegevoegde waarde van architectuur in de toekomst alleen maar groter wordt.

Heeft u een vraag?

Neem contact op