Digital Transformation en Business Analyse

inspearit sponsorde het IIBA jaarcongres 2017. Het werd afgelopen dinsdag 14 november een goed bezochte en interessante bijeenkomst. Het thema: ‘Digital Transformation en Business Analyse’. Het vraagstuk werd door de sprekers uit verschillende invalshoeken belicht. Welke impact heeft dit alles op onze economie en welke bedreigingen zien we, maar ook welke kansen? Wat betekent digital transformatie voor de bedrijfscultuur, de mensen en de organisatiestructuur? 

Leiderschap en governance zullen gaan veranderen. Ook de manier van werken door de gehele organisatie verandert mee. Van Agile, naar DevOps, Design Thinking en Customer Journeys zijn steeds meer voorkomende werkvormen. Welke rol is hierin weggelegd voor de Business Analist? Heeft hij in al dit veranderende geweld nog wel een rol? (Zie hier meer informatie over IIBA).

Bij inspearit begeleiden we onze klanten in agile en digitale transformaties. Kijk op onze website bijvoorbeeld eens naar:

  • Ons opleidingstraject speciaal voor busines analisten: Future Proof Business Analist Traject
  • Onze visie op de rol van busines analisten in een agile wereld: Blog Get Agile Business Analist
  • Wat inspearit kan betekenen op het gebied van digitale transformaties. Lees hier hoe wij helpen als consultants en coaches o.a. met behulp van een digital maturity scan een digitale ambitie te ontwikkelen die door alle lagen van de onderneming wordt gedeeld. Waarna een passende roadmap voor de transitie kan worden waargemaakt.

Meer weten over wat inspearit | cibit academy kan betekenen in digital transformaties?

Neem dan contact met ons op: 030 – 230 89 00.

 

 Sandra Schreppers

Heeft u een vraag?

Neem contact op