social-media-inspearation-2

Zit je midden in een transformatie naar digitaal ondernemen, wil je weten hoe vakgenoten en experts denken over innovatie, of wil je graag je ervaringen delen over hoe jij innovatie en transformatie aanpakt? Kom dan op 26 september aanstaande naar Bilthoven om deel te nemen aan het inspearation café met als thema: “Van Digitaal Innoveren naar Digitaal Ondernemen”.

In een informele setting ontvangt inspearit je voor een interactieve sessie met “inspearation” en discussies over digitale transformatie en innovatie. Ervaren digital consultants zullen hun kennis en ervaring die zij hebben opgedaan binnen grote klanten zoals KLM delen en met jou de discussie aangaan over digitale volwassenheid, design thinking, customer journeys en het aanjagen van innovatie binnen je onderneming.

Is er een onderwerp dat je graag wilt bespreken of waar je meer over wilt leren, reageer dan op dit bericht of stuur een tweet naar @inspearitNL met de hashtag #inspearation en hopelijk zien we je dan in ons inspearation café!

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 – 16.00 Ontvangst
16.00 – 16.30 Opening en inleiding
16:30 – 17.30 #inspearation café deel 1
17:30 – 18.00 Pauze met hapjes en drankjes
18.00 – 19.00 #inspearation café deel 2
19.00 – 20.00 Afsluiting en borrel

Wij verwelkomen je graag op dinsdag 26 september a.s. vanaf 15.30 uur bij inspearit | cibit academy:
Professor Bronkhorstlaan 10 – gebouw 90 te Bilthoven.
Bekijk de routebeschrijving: http://www.inspearit.nl/contact.

 

Schrijf je hier in:


 

 

Heeft u een vraag?

Neem contact op