Monique van RulerSenior consultant

  Monique van Ruler is een ervaren en resultaatgerichte senior transformatie coach, consultant en trainer die de facetten van organisatie transformaties kent.

  Monique heeft een ruime ervaring met het leiden van veranderprogramma’s en implementeren van verbeterprocessen. Monique doet dit op een energieke, pragmatische en duurzame manier, rekening houdend met de karakteristieken van de klantorganisatie. Ze weet hoe ze belemmeringen die vaak op je pad komen als je Lean en Agile principes wilt implementeren, succesvol weg kunt nemen.

  Monique is een enthousiaste Agile-, Leiderschap- en gedragskenner. Sinds 2005 draagt zij het gedachtegoed van empowerment uit, nadat zij overtuigd is geraakt van de voordelen die dit voor de business met zich meebrengt. Monique heeft ervaring met het implementeren van transformatie programma’s, en het werken als coach in vaste teams en het continu verbeteren.

  Gedurende haar carrière volgde zij meerdere trainingen op het gebied van Agile en nieuwe manieren van werken. Monique is gecertificeerd Greenbelt (Lean) en Talent Motivatie Analyse (Team) Coach. Daarnaast volgde zij meerdere opleidingen op het gebied van coaching-, gedrags-, en talentontwikkeling vaardigheden.

  Monique is een gepassioneerde transformatie facilitator; zij heeft ervaring met het stimuleren, opzetten en organiseren van organisatiebrede programma’s. Monique is gedreven bezig met Leiderschapsvraagstukken, Persoonlijk Leiderschap en Agile Leadership door middel van workshops en bijeenkomsten in communities.

  Heeft u een vraag?

  Neem contact op