inspearit verandert, help jij mee?

Wil jij dagelijks betrokken zijn bij veranderingen die er toe doen en heb je ervaring of ambitie om uit te blinken in jouw vakgebied? Haal jij energie uit Agile of Digital werk? Maak dan kennis met inspearit!

Werk dat er toe doet

Wij helpen organisaties om essentiële veranderingen door te voeren en om het verandervermogen te ontwikkelen en bevorderen. Continuous transformation noemen wij dat. Want veranderen doe je in deze tijd niet van A naar B. Veranderen doe je continu, zodat je als organisatie te allen tijde wendbaar bent en de dingen kunt doen die op dat moment belangrijk zijn, binnen het grotere perspectief dat je hebt. Continu kunnen bijsturen, kunnen experimenteren en keuzes maken op basis van ervaringen.

Als Agile transformation consultant doe je dit met onze klanten vanuit agile werken in de organisatie rondom de informatievoorziening, bij business en IT. En tegenwoordig ook daarbuiten, bijvoorbeeld met Agile HR advies. Als digital transformation consultant doe je dit vanuit business innovatie met behulp van processen, techniek en informatie voor de organisatie.

We doen meer dan verwacht – alles voor de klant

Als inspearit consultant ben je niet bij een klant om een vacante plek op te vullen, je bent er om het verschil te maken. Het verschil tussen doen wat er gedaan moet worden en excelleren. Het (mee) sturen aan een transformatie. Wij streven er altijd naar om de klant verder te brengen dan zij verwachten. En om de klant in staat te stellen zelf dat werk te doen waar ze ons oorspronkelijk voor hebben ingehuurd.

Bij inspearit ben je niet alleen consultant en coach, je bent ook trainer in onze cibit academy. Hiermee kun je een sterke verdieping brengen in jouw eigen kennis als ook je vermogen om kennis over te dragen en vaardigheden bij onze klanten te ontwikkelen.

Zelf tranformeren bij inspearit

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. inspearit kent uitgebreide opleidingsmogelijkheden, te beginnen met het brede portfolio dat we vanuit cibit academy bieden. Daarnaast hechten we veel waarde aan kennisdeling. Wekelijks is er ruimte om met collega’s bijeen te komen en kennis te delen. Regelmatig organiseren de consultants zelf teamavonden, waarbij van tijd tot tijd ook onze internationale collega’s aanhaken. En iedere laatste donderdag van de maand is er een teamborrel, waar we elkaar ongedwongen kunnen spreken.

Als consultant krijg je de regie over je eigen ontwikkeling, die je met collega’s en je manager verder invult. Zodat je zelf ook continu kunt transformeren naar waar jouw ambities en de markt je voeren.

Arbeidsvoorwaarden

inspearit kent een gedifferentieerde arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk ontvang je als basis iedere maand geld: een mooi marktconform salaris. Daarnaast kennen we een variabele beloning en een premievrij pensioen. Je kunt kiezen uit diverse mobiliteitsregelingen en er zijn veel opleidingen te volgen op onze eigen cibit academy. Full time werken is 40 uur per week, maar part time kan ook. Je hebt altijd variatie in je werk omdat je coaching en consultancy continu kunt afwisselen met training geven. Dat houdt je scherp. En bovenal werk je met inspearational people als collega’s.

Kortom:

Kom bij inspearit werken en …

 • werk mee aan innovatieve, gevarieerde, uitdagende (inter)nationale projecten
 • geef zelf vorm en richting aan het werk dat je doet en je carrière
 • deel je praktijkervaring als coach en docent bij cibit academy
 • ervaar de open en informele werksfeer met inspirerende collega’s
 • krijg uitstekende arbeidsvoorwaarden met leaseauto en premievrij pensioen
 • werk vanuit een bijzonder kantoor in het midden van het land

Vacature Senior Agile Transformation Consultant

 • Ik geef graag richting aan een Agile verandering
 • Ik houd van het opschalen van Agile werken
 • Ik coach graag management en teams
 • Ik ben eerder pragmatisch dan dogmatisch
 • Ik zorg voor het beste voor mijn klanten

Lees verder

Vacature Senior Digital Transformation Consultant

 • Ik ben helemaal gek van digitale business
 • Customer journey, design thinking, innovatie en transformatie halen het beste uit mij
 • Ik coach graag management, architecten en teams
 • Ik zorg voor het beste voor mijn klanten

Lees verder

Heeft u een vraag?

Neem contact op