safe-summit-juni-2018-1200x

cibit academy nam op 25 t/m 28 juni deel aan het eerste Europese SAFe congres dat in Frankfurt werd gehouden. Als Gold partner van Scaled Agile, de organisatie die het Scaled Agile Framework (SAFe) heeft bedacht en continu verbetert, zijn wij nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen.  Tijdens het event werden best practices gedeeld, en leerden we van elkaar in praktijkcases hoe diverse organisaties het framework inzetten om voortdurend waarde te leveren aan hun klanten.

Vanaf 2011 wordt het framework doorlopend aangepast op de lessen uit de praktijk. Deze inzichten worden doorvertaald naar het trainingsaanbod.

Dit gebeurt enerzijds door evolutie van het materiaal van de al bestaande trainingen en anderzijds door het ontwikkelen van nieuwe trainingen. Tijdens het SAFe congres hebben we een doorkijk gekregen naar specifieke trainingen die nog dit jaar gelanceerd zullen worden. Het gaat dan onder meer om een training voor ontwikkelaars en een training die zich volledig richt op kwaliteitsmanagement en compliance.

Als cibit academy weten we dat kennis meer waard wordt wanneer je die deelt. Onze ervaring en inzichten en jouw feedback op de training bijvoorbeeld, hebben we ingebracht tijdens de partnerdag van het congres. Maar ook praktijkervaring vanuit onze architectuur vakgroep, wat weer inbreng is voor de te lanceren SAFe  for System and Solution Architects opleiding. Al met al is een SAFe training het vetrekpunt voor continu leren.

Een SAFe training richt zich op het begrijpen en eigen maken van patronen en mechanismen achter het raamwerk. Met het behalen van je certificering krijg je toegang tot de SAFe community. Een exclusief platform met een schat aan informatie, maar ook praktische zaken als sjablonen. Natuurlijk ondersteunen wij je ook graag wanneer je hier meer uit wilt halen. Zoals je van ons gewend bent bieden we ook de mogelijkheid om binnen je eigen context (in-house) deze trainingen te volgen.

cibit academy biedt een portfolio aan trainingen die we doorlopend verder uitbouwen en verdiepen. Voor de SAFe trainingen onderstrepen we het belang van verdieping door het versterken van rolduidelijkheid en verdieping op bijvoorbeeld het DevOps proces. Na de zomer nemen we dan ook de nieuwe DevOps en RTE trainingen op in onze portfolio. We vullen dit verder aan door ook de “train-de-trainer module” (SAFe SPC) aan te bieden.

We bieden ook een SAFe professional pakket aan. Wanneer je je nu inschrijft voor dit traject  krijg je als kers op de taart nog een halve dag vrij in te vullen personal coaching ter waarde van €750,00 euro.

Wij zijn hard aan het werk met de nieuwe trainingen en hopen je na de zomer uitgerust en wel terug te zien!

Bekijk hier al onze SAFe trainingen.

Allert Aalders: Allert is een gedreven professional die begint waar anderen ophouden. Hij is proactief, vindingrijk en combineert dit met een diepe ervaring met Agile en change management. Zijn passie is eenvoud, dit door het scheiden van hoofd- en bijzaak en mens en materie.

Heeft u een vraag?

Neem contact op