Adri FijnemanPrincipal consultant

Om IT te laten groeien als facilitator van business en innovatie werk ik aan Agile op schaal.
Door zowel de IT als de business functies en rollen hierin mee te nemen breng ik afstemming en focus op de realisatie van toegevoegde waarde voor de klant.

Agile trainer/coach bij Philips
Coachen en trainen van Philips Healthcare R&D programma’s in het concern brede Accelerate initiatief. Starten van Agile release trains en afstemmen met non-R&D functies in een sterk gereguleerde omgeving. Begeleiden van wereldwijd verspreide teams op hun weg naar Agility. Philips heeft gekozen voor SAFe als Agile framework.

Senior proces consultant bij ING
Continue verbetering van IT ontwikkelprocessen. Het transformeren van ING Commercial Banking van een op CMMi en Prince2 gebaseerde, naar een Agile organisatie. Als assessor, adviseur vanuit het kwaliteitsmanagement perspectief en als agile trainer, coach.

IT MT lid bij het Radboud UMC
Als IT MT lid van het Radboud UMC was ik verantwoordelijk voor het IT kwaliteitsmanagement en het IT bedrijfsbureau met o.a. HRM, Financiën en Communicatie. Alles rond de organisatie van de IT functie.

Trainer bij cibit academy voor
Agile Scrum, Scrum Master, Product Owner, Leading SAFe (SA)

Ik krijg energie van nauw samenwerken met mijn klanten en collega’s met focus op wat de prioriteit heeft, is wat me motiveert. Ik hou er van te inspireren en geïnspireerd te worden. De organisatie en inrichting van de Agile Enterprise, met aandacht voor mensen, kwaliteit en continue verbetering, fascineert me.

Heeft u een vraag?

Neem contact op