Allert AaldersSenior consultant

Allert is een gedreven professional die begint waar anderen ophouden. Hij is proactief, vindingrijk en combineert dit met een diepe ervaring met Agile en change management. Zijn passie is eenvoud, dit door het scheiden van hoofd- en bijzaak en mens en materie.

Bij- en hoofdzaak scheiden klinkt heel eenvoudig, maar dat valt in de praktijk vaak flink tegen. In bijna twintig jaar heeft Allert bij veel organisaties gewerkt. Naast een even diepe als brede kennis van methoden en techniek heeft hij vooral geleerd wat wel en niet werkt. Uiteindelijk kun je alleen veranderen als je ook redenen voor een transformatie hebt ervaren. Met deze bagage is Allert een voorloper geworden waar het gaat om Agile manieren van werken.

Allert heeft bewezen resultaten te kunnen halen in complexe omgevingen vanuit een veelvoud van verantwoordelijkheden. De rode lijn hierbinnen is CRM, frontoffice en integratie opdrachten met een stevige impact. Zowel op strategisch als op operationeel niveau weet Allert de juiste toon te vinden. Draagvlak en noodzaak bij elkaar brengen is hiermee zijn tweede natuur geworden.

Allert heeft zijn ervaring voor het leeuwendeel opgebouwd binnen de financiële sector:

  • Meerdere CRM-implementatie als consultant en projectmanager
  • Scrum Master integratie teams frontoffice
  • Agile coach MIFID II implementatie
  • SAP-implementaties, upgrades en integraties als scrum master en projectmanager
  • Agile transformatie consultant

Bij en vanuit deze rollen heeft Allert vaak training en workshops gegeven. De laatste jaren is dit uitgegroeid tot een vaste onderdeel van zijn werk. Vanuit cibit academy is Allert dan ook docent voor een breed portfolio van trainingen:(Scaling) Agile (incl. alle SAFe trainingen), Scrum Master & Product Owner, DevOps, Design thinking, Customer Journey.

Ik krijg energie van schijnbaar onmogelijke doelen. Met een aangeboren verwondering blijf ik me afvragen of we de juiste dingen op het juiste moment doen. Doelen zijn leuk, maar resultaten maken mij pas echt enthousiast.

Meer weten of kennis maken? allert.aalders@inspearit.com

Heeft u een vraag?

Neem contact op