Bob IckenrothExpert consultant

Bob is een ervaren en gedreven digital consultant. Hij is pragmatisch en heeft een passie voor het werken in complexe internationale omgevingen. Met zijn open vizier en zijn ongebreidelde nieuwsgierigheid heeft hij gewerkt in een veelheid van sectoren, zowel profit als non-profit/ overheid.

Bob communiceert effectief op zowel strategisch als operationeel niveau en in meerdere talen. Met doorzettingsvermogen en overtuiging weet hij ingewikkelde organisatievraagstukken te ontrafelen, overwint hij weerstand en onderscheidt hij hoofd- van bijzaken.

Senior Business Analist
Adviseur en actief bijdragen aan het vormgeven van een digitale transformatie, mede verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken van een Agile werkwijze, het coachen van teamleden in Agile en ondersteunen van de Product Owner bij requirements- en business analyse

Manager Portfolio Management
Zorgdragen voor diensten ontwikkeling en beheer in lijn met strategische thema’s van de onderneming. Onderhouden van betrekkingen en uitwisseling van ideeën en best practices met internationale community van de onderneming. Faciliteren van innovatie en promotie van portfolio naar de markt.

Corporate business portfolio management officer
Gebaseerd in Parijs, verantwoordelijk voor interne en externe marketing van de wereldwijde portfolio speerpunten van de onderneming, communicatie met lokale (nationale) management teams over de speerpunten en implementatie van groepsbrede transformatie naar meer portfolio georiënteerde organisatie

Trainer bij cibit academy 

Ik krijg energie van het samen met bedrijven, haar medewerkers en klanten de waarde te ontdekken van de onderneming. Open communicatie en verandering hebben altijd mijn onverdeelde aandacht.

Heeft u een vraag?

Neem contact op